Trouwringen service

Nieuw product

Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn om jullie trouwringen uit te zoeken of te ontwerpen.

Meer details

Meer informatie

Jullie trouwringen uitzoeken:

Om voor jullie de mooiste ringen te kunnen leveren, maken wij graag een afspraak. Deze afspraak kunnen jullie eenvoudig maken door te mailen naar remigoudmijn@gmail.com of tussen 17:00 en 22:00 uur te bellen met 06-25385585. Zo is het mogelijk dat wij met de trouwringencollectie naar jullie komen. Zo kunnen jullie in de tijd die voor jullie het beste uitkomt jullie ringen uitzoeken. Naast de collectie trouwringen die wij u kunnen tonen, zijn ook aanpassingen aan deze ringen mogelijk. Meer of minder stenen, bredere of juist smallere ringen. Maak een afspraak en laat u verassen door de mogelijkheden.

Eigen ontwerp:

Omdat wij beschikken over een eigen smederij, is het ook mogelijk jullie ringen volledig naar jullie wensen samen te stellen. Let hierbij echter wel op dat niet alles mogelijk is. Sommige ideeën kunnen om technische redenen niet gemaakt worden, of geven juist een korte levensduur als resultaat. Wij zullen hier uitvoerig in adviseren. 

Graveren:

Om jullie trouwringen extra persoonlijk te maken kunnen deze gegraveerd worden. Graveren doen wij ook in ons eigen atelier en is gratis als de ringen ook bij ons gekocht zijn.

Graveren kunnen wij in alle lettertypen die ook te vinden zijn in Microsoft Office Word. Daarnaast kunnen wij ook handgeschreven gravures, vingerafdrukken, fotogravures en logo's plaatsen in jullie ringen. Ook complete teksten passen in de ring. Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Levertijd:

Helaas is het zo dat trouwringen speciaal voor jullie worden gemaakt en dus tijd nodig hebben. Gelukkig weten wij dat tot een minimum te beperkten. Zo kunnen wij trouwringen meestal binnen 3 weken leveren. Als het echt moet zijn spoedringen ook geen probleem. Wij adviseren wel ruim van te voren te oriënteren naar wat voor ringen jullie zouden willen.

Ringmaten:

Trouwringen worden speciaal gemaakt op jullie maat. Elke maat is dus mogelijk. Mochten jullie de ringmaten nog niet weten, dan meten wij ze bij het uitzoeken van de ringen gelijk op.

Service:

Als jullie ringen eerst gedragen worden als verlovingsring, dan kan het zijn dat de maat voor jullie bruiloft aangepast moet worden aan de andere vinger. Wij zullen jullie ringen op de gewenste maat maken. Als we jullie ringen kunnen oprekken, zijn hier verder geen kosten aan verbonden. Mocht er een stukje goud tussen de ring geplaatst of verwijderd moeten worden, dan zullen wij dit tegen een zeer gereduceerd tarief voor jullie doen. Ook de gravure kan gratis uitgebreid worden. Let wel, een gravure die wij in 1 keer plaatsen is strakker dan een gravure die in 2 keer geplaatst is. Daarnaast is het mogelijk om extra diamanten bij te zetten waardoor de ringen toch net even een andere uitstraling krijgen. Ook na de aankoop van jullie trouwringen staan wij voor jullie klaar om kosteloos de diamantzettingen van uw ringen te controleren.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Trouwringen service

Trouwringen service

Hieronder leest u wat de mogelijkheden zijn om jullie trouwringen uit te zoeken of te ontwerpen.