Graveren Bekijk groter

Graveren

Graveren

Nieuw product

Hier leest u wat wij voor u kunnen betekenen bij het graveren van uw sieraden en horloges

Meer details

Meer informatie

Sieraden graveren.

Snel, goedkoop en geheel naar wens sieraden graveren.

Laat uw mooiste sieraden personaliseren met een prachtige gravure. Of geef een sieraad met een persoonlijke gravure cadeau aan een kennis, relatie of familielid. Bij Remi's Goudmijn bent u hiervoor aan het juiste adres. Meestal graveren wij direct een datum of naam op uw bestaande sieraad. U kunt hier op wachten. Heeft u  het sieraad bij ons aangekocht, dan is het helemaal gratis. Wilt u  meer informatie of wilt u iets anders laten graveren? Bij ons is veel mogelijk. Neem contact met ons op of kom even langs in de winkel in Ouderkerk aan den IJssel

Sieraden graveren in Ouderkerk aan den IJssel.

Bij Remi's Goudmijn in Ouderkerk aan den IJssel zorgen wij er voor dat uw sieraad, horloge of geschenk precies naar wens word gegraveerd. Wilt u bijvoorbeeld een datum en/of naam laten graveren, dan kan dit in onze winkel meestal direct gedaan worden en dat slechts voor een startbedrag van €5,- inclusief 5 letters, extra letters en tekens kosten slechts €1,- per letter of teken, maar heeft u het product bij ons aangekocht, dan graveren wij uw sieraad, relatiegeschenk of horloge kosteloos als service op vertoon van uw bon!

Bij Remi's Goudmijn graveren wij vele soorten sieraden, horloges en geschenken. Zo graveren wij dagelijks plaat armbandjes voor pasgeborenen, spaarpotjes, kinderbestek, horlogedeksels, ringen en naamplaatjes. Staat uw wens er  niet tussen? Geen zorgen! Neem gewoon even contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij Remi's Goudmijn in Ouderkerk aan den IJssel voor het laten graveren van foto’s en bedrijfslogo's, voor als u bijvoorbeeld een medewerker wilt bedanken voor de goede samenwerking.

De mogelijkheden bij Remi's Goudmijn.

Wij hebben een computergestuurde graveermachine in onze winkel. Hiermee kunnen wij alle lettertypen die in Microsoft Office Word staan graveren. Ook een eigen handschrift, vingerafdruk, logo of fotogravure is mogelijk. De machine graveert met een diamantpunt, hierdoor zijn de lijnen glanzend en strak en bent u verzekerd van een mooie gravure.

Neem bij vragen contact met ons op!