Horlogebatterijen Bekijk groter

Horlogebatterijen

Horlbatt

Nieuw product

Hier leest u wat wij voor u kunnen betekenen bij het vervangen van een horlogebatterij.

Meer details

Meer informatie

Horloge batterij vervangen.

Een jaar garantie op jouw nieuwe horloge batterij!

Wilt u om wat voor reden dan ook uw horloge batterij vervangen? Dan kunt u terecht bij Remi's Goudmijn. Voor slechts €8,- heeft u een nieuwe batterij met een jaar garantie. Gaat de batterij binnen een jaar leeg, dan krijg u gewoon een nieuwe. Ga naar Remi's Goudmijn voor een snelle en nauwkeurige vervanging van uw horloge batterijen waarbij wij ook gelijk de pakkingring van de horlogedeksel invetten. Daarnaast beschikken wij ook over de benodigde kennis om de horloges goed na te kunnen kijken. Kom gerust eens langs in onze winkel. Een horlogebatterij duurt gewoonlijk niet lang. U kunt erop wachten, of tussendoor een boodschapje doen in naburige winkels.

Waarom uw Horloge batterij vervangen bij Remi's Goudmijn?

Voor €8,- heeft u een nieuw batterijtje in uw horloge maar daarnaast heeft u ook een jaar garantie op de batterij. U bent er van gegarandeerd dat het horloge minimaal 1 jaar loopt. Uiteraard hangt dit ook af van het soort horloge, zo zult u met een eenvoudig analoog horloge langer doen dan een chronograaf horloge met kompas, maar een jaar garantie is een jaar garantie!

Dus heeft u nog een horloge in de kast liggen die een nieuwe batterij nodig heeft? Breng het horloge even langs bij Remi's Goudmijn, de meeste batterijen kunnen binnen 10 minuten worden vervangen.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Horlogebatterijen

Horlogebatterijen

Hier leest u wat wij voor u kunnen betekenen bij het vervangen van een horlogebatterij.