Royal London heren classic horloge 41222

Nieuw product

Dit Royal London heren horloge heeft een stalen kast met een diameter van 40mm en is voorzien van een lederen of metalen band. In de kast bevindt zich een kwarts uurwerk met datum. Het horloge is 10atm, dit betekend dat u met dit horloge kunt zwemmen. Maak hiernaast uw modelkeuze

Meer details

Levertijd, 10 dagen.

€ 99.00 incl. BTW

Meer informatie

Royal London

Royal London heeft tal van nieuwe lijnen met een bijzondere focus op glamoureuze damesuurwerken en zijn vervaardigd uit staal, titanium en PVD. Zowel klassieke als stoere herenuurwerken worden in opdracht van Royal London ontworpen door de in Zwitserland opgeleide Anneke Short. De nieuwste modellen zijn opvallende sieraden, maar tegelijkertijd ook precisie-uurwerken die voorzien zijn van het Royal London kenmerk als teken van kwaliteit en betrouwbaarheid. Trend gedreven designs, functionele en automatische herenuurwerken komen in deze laatst ontworpen collectie volop aan bod.

De collectie zakhorloges bevat een uitgebreid scala van klassieke uurwerken en vormen een stijlvol modeaccessoire. Het imago van een zakhorloge is een klassieker: een perfect geschenk voor elke gelegenheid. Sommige horloges kunnen gepersonaliseerd worden door een gravure.

Ontdek de verfijning en elegantie van Royal London welke stijl en precisie combineert.

Waarborg

Uw Royal London uurwerk heeft een garantie van 2 jaar tegen alle fabricagefouten bij zorgzaam gebruik. Deze waarborg is niet van toepassing bij glasbreuk of schade aangebracht door een niet geautoriseerde Royal London dealer. Wanneer gebreken aan het uurwerk binnen de waarborg vallen, raden wij aan dit naar een erkende Royal London dealer in uw buurt te brengen samen met uw garantiekaart. Normale slijtage van de armband, de batterij en infiltratie van water bij een niet waterdicht horloge zijn eveneens niet in waarborg.