Trouwringen Krimpen aan den IJssel

Een belangrijk onderdeel in de voorbereiding van uw bijzondere dag: de trouwringen uitzoeken! Bij Remi’s Goudmijn helpen we u bij het vinden van mooie ringen die bij uw budget en wensen passen. Kom voor trouwringen in regio Krimpen aan den IJssel naar Remi’s Goudmijn!

Trouwringen Krimpen aan den IJssel

Een symbool voor jullie liefde

Trouwringen zijn er in allerlei vormen en maten. Er zijn diverse materialen mogelijk, denk aan edelstaal, goud, platina en titanium. En kiest u voor ringen met of zonder versiering, zoals een diamant of een zirkonia? Er is veel mogelijk en we helpen u graag bij uw zoektocht naar trouwringen. Op basis van uw budget en wensen helpen we u de perfecte ringen te vinden. Misschien heeft u al een idee wat u wilt? Of wilt u de trouwringen in regio Krimpen aan den IJssel laten maken? Ook dat is mogelijk bij Remi’s Goudmijn! In de winkel maken we ook sieraden op bestelling.

We nodigen u graag uit in onze winkel

Bent u benieuwd naar ons assortiment trouwringen in regio Krimpen aan den IJssel? Neem dan een kijkje in onze online shop. Tevens vindt u hier ons portfolio van zelfgemaakte sieraden. In onze webshop kunt u alvast bekijken welke trouwringen we verkopen. Maar we nodigen u graag uit in onze winkel om de ringen in het echt te komen bekijken. U kunt ze dan rustig bekijken en passen en we bespreken meteen de prijs.

Adres en openingstijden

U kunt onze winkel vinden in Ouderkerk aan den IJssel, op De Wetering 4. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.