Juwelier Krimpen aan den IJssel

U zoekt een juwelier in regio Krimpen aan den IJssel? Kom eens langs bij Remi’s Goudmijn. Bij ons vindt u een verrassend assortiment van sieraden van allerlei merken. Daarnaast maken we ook zelf sieraden. Zo is het mogelijk om een sieraad bij ons te laten maken. Dit kan bijvoorbeeld een sieraad zijn ter nagedachtenis aan een overleden dierbare of een sieraad dat u zelf ontworpen heeft.

Juwelier Krimpen aan den IJssel

Leuk om te geven én te krijgen!

Een sieraad is een leuk cadeau om te geven én te krijgen. Maar uzelf verwennen met een nieuw sieraad is natuurlijk ook erg leuk. Voor wie u ook iets zoekt, of dat nou voor iemand anders is of voor uzelf, bij Remi’s Goudmijn slaagt u zeker weten. We verkopen mooie sieraden van de merken: Boccia, Breuning, Elegance collection, Jocori, Lorus, Spark, Sparkling Little, Stein collection, Wissel mechaniek en Zinzi. In ons assortiment hebben wij colliers, armbanden, hangers, ringen, oorsieraden en nog veel meer!

Goudsmederij en juwelier regio Krimpen aan den IJssel

Bij onze juwelier in regio Krimpen aan den IJssel is ook een werkplaats gevestigd waarin wij zelf sieraden maken. U kunt bij ons ook terecht voor een sieraad op bestelling.

Een sieraad vormt een tastbare herinnering, het is iets wat u dicht bij u kunt dragen. Ook voor gedenksieraden kunt u bij Remi’s Goudmijn terecht. Wilt u graag een sieraad laten maken ter nagedachtenis aan een overleden dierbare? Dan denken wij graag met u mee, om zo tot een sieraad te komen die bij u en de overleden dierbare past.

Bekijk ons assortiment online of kom langs in de winkel!

Bekijk ons assortiment in onze webshop. Liever de sieraden in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze winkel. U vindt ons op De Wetering 4 in Ouderkerk aan den IJssel. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.