Juwelier Ouderkerk aan den IJssel

Welkom bij Remi’s Goudmijn, goudsmid en juwelier in Ouderkerk aan den IJssel. In onze winkel en webshop vindt u een breed assortiment aan mooie sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen. Naast dat wij sieraden inkopen, maken wij ook zelf sieraden. Neem nu een kijkje in de webshop of kom langs in onze winkel!

Juwelier Ouderkerk aan den IJssel

Merken sieraden

Bij Remi’s Goudmijn, goudsmid en juwelier in Ouderkerk aan den IJssel koopt u diverse sieraden van goede kwaliteit. Zo verkopen we sieraden van de merken Boccia, Breuning, Royal London, Jocori, Lorus, Spark, Eclat, My imenso, en Zinzi. Wat voor sieraad u ook zoekt, bij ons vindt u het zeker. Voor uzelf of een ander! We verkopen colliers, armbanden, hangers, ringen, oorsieraden en veel meer.

We maken ook sieraden op bestelling

U kunt eenvoudig bestellen via onze webshop, maar u bent uiteraard ook welkom in onze winkel in Ouderkerk aan den IJssel. In de winkel maken we ook sieraden op bestelling. Wilt u bijvoorbeeld een sieraad laten maken ter herinnering aan een overleden dierbare of een sieraad waarvan u het ontwerp zelf heeft bedacht? Dan kunnen wij u zeker helpen. Voor het laten maken van een sieraad kunt u terecht op onze website, maar u kunt het ook aangeven bij ons in de winkel. We denken graag met u mee om zo tot een mooi, passend sieraad te komen en bespreken daarna direct de prijs.

Kom langs in onze (online) winkel!

Wanneer u een juwelier in Ouderkerk in de IJssel zoekt, nodigen we u graag uit in onze (online) winkel. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.