Tijdens mijn studie aan de Vakschool in Schoonhoven heb ik al een collectie sieraden weten op te bouwen. In deze tijd stond ik vaak op verkopingen en markten. In 2010 kwam ik van de Vakschool af met mijn diploma goudsmeden. Toen begon het echte werk.

Als ik nu op de fiets door ons dorp aan de rand van Rotterdam rij, bevliegt de inspiratie mij regelmatig. Een afgewaaid boomtakje dat in mijn hoofd al een prachtig juweel is aan uw ketting. Een regendruppel die de weg naar oorsieraad weet te vinden. Of gewoon een gedachte of gebeurtenis die zomaar in een sieraad kan veranderen. Mijn inspiratie ligt op straat. Doe uw ogen open en geniet mee!

Naast mijn eigen creatieve uitspattingen ben ik nu ook bezig met een collectie “herinneRingen” en "blijven HANGERS". Teksten, gedichten, verhalen en levensgebeurtenissen kunnen zo de weg naar een draagbaar en tastbaar juweel worden. Heeft u ook zo’n herinnering, laat het ons weten. Wij zitten graag met u aan tafel om uw herinnering draagbaar te maken.

Wij maken deze sieraden ook voorafgaand aan de herinnering die zal blijven. Hierbij valt te denken aan vriendschapsringen, verlovingsringen en trouwringen. Als u de herinneringen heeft gekregen van voorgaande geslachten, dan kunnen wij speciaal voor u een nieuw sieraad maken uit de bestaande ringen. Dit is eventueel ook mogelijk met behoud van de gravure.

Naast nieuwe sieraden repareren wij ook sieraden in ons atelier. Wij streven er naar om alle reparaties binnen 1 week gerepareerd te hebben. Klokken en horloges die ter reparatie worden gebracht duren vaak iets langer. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Remco Schippers
Eigenaar en goudsmid

Remi's Goudmijn
Tel: 06-25 38 55 85