Als bij binnenkomt van een product blijkt dat deze niet naar wens is, is het volgende artikel uit onze algemene voorwaarden van toepassing.

Artikel 5 – Retourneren / Herroepingsrecht
1.        Van het herroepingsrecht zijn uitgesloten de producten die overeenkomstig de specificaties van de consument zijn gemaakt, producten die in opdracht van de consument zijn gepersonaliseerd.
2.        Met uitzondering van producten genoemd onder artikel 5.1 bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Na deze 14 dagen heeft de consument nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen retour te sturen.
3.        Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Alleen producten die ongebruikt, in originele verpakking en met kopie-factuur zijn terug gezonden, worden als niet besteld beschouwd.
4.        Tevens is de consument verplicht eerst in een email kenbaar te maken dat een product niet aan de wensen voldoet, voordat het product wordt terug gestuurd. Hierop ontvangt de consument het adres om retour te zenden.
5.        Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening.
6.        De ondernemer zal de kosten voor verzending in mindering brengen op het te retourneren bedrag. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de terugzending, worden terug betaald.

Mochten er vragen zijn, schroom dan niet ons te benaderen.