Goudsmid Rotterdam

Bent u op zoek naar een goudsmid in regio Rotterdam? Maak kennis met Remi’s Goudmijn. Bij ons kunt u terecht voor het laten maken van sieraden. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment aan mooie sieraden van diverse merken en een lijn van sieraden die wij zelf ontworpen en gemaakt hebben.

Goudsmid Rotterdam

Over Remi’s Goudmijn

Remi’s Goudmijn wordt gerund door Remco Schippers. Al jong vond hij zijn passie in het goudsmeden. Na het afronden van zijn opleiding deed hij ervaring op bij onder andere een juwelier. Uiteindelijk heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt. Het resultaat daarvan kunt u bekijken in de webshop en in de winkel in Ouderkerk aan den IJssel. Ons assortiment is breed en bestaat uit diverse soorten sieraden van verschillende sieraden. Zo kunt u bij ons terecht voor sieraden van de merken: Boccia, Breuning, Jocori, Lorus, Spark, My Imenso, Eclat, Royal London en Zinzi.

Sieraden op maat laten maken

Naast een assortiment van merksieraden, hebben wij ook een eigen lijn van zelfgemaakte sieraden die we regelmatig vernieuwen en aanvullen. Ook maken we als goudsmid in regio Rotterdam sieraden op bestelling. Zo maken we herinneringssieraden ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Op basis van uw wensen en budget maken we een mooi sieraad dat past bij u en uw dierbare. Maar ook als u zelf een ontwerp heeft gemaakt en hiervan een sieraad wilt laten maken, bent u welkom bij ons.

Bekijk ons portfolio of kom langs in de winkel

Als u een goudsmid in regio Rotterdam zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een indruk krijgen van de sieraden die we al hebben mogen smeden? Bekijk dan de portfolio in de webshop. Bezoek onze online shop of de winkel in Ouderkerk aan den IJssel.