Hanger van 925 zilver bol. Bekijk groter

Hanger van 925 zilver bol.

Z0601007

Nieuw product

Hanger van 925 zilver bol.

Meer details

In voorraad

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

€ 15.00

Meer informatie

Deze hanger is gemaakt van 925 zilver (sterling zilver)

De gaten in de hanger zijn willekeurig van grote. De hanger zelf is ± 18 mm doorsnede

Kenmerken:
Diameter: ± 18 mm
Dikte: ± 11 mm
Ketting: geen.

Zilveren hanger bol met gaten

Deze zilveren hanger is gemaakt van 925 zilver. Dat betekend dat de hanger voor het grootste gedeelte uit zilver bestaat. 7,5% van het materiaal bestaat uit koper.

Deze hanger hebben wij zelf gemaakt in onze smederij. Van vloeibaar tot sieraad is het hele proces voorbij gekomen. 

Unieke zilveren hanger

Zoekt u ook een unieke zilveren hanger? neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken vaak sieraden in opdracht. Graag luisteren wij naar uw wensen om een unieke zilveren hanger te maken. Van zilver worden al jaren hangers gemaakt. Zilver heeft een schitterende glans, maar ook mat zijn de sieraden erg mooi. Zowel met als zonder stenen.

Wilt u graag een bijpassend sieraad bij een verhaal, gebeurtenis, gedicht of gedachte. Wij luisteren graag naar jullie om tot een passende hanger te komen. Ook gouden hangers of ringen worden regelmatig gemaakt.

Zilveren hanger naar eigen ontwerp

Wilt u een zilveren hanger laten maken naar eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Stuur gerust uw ontwerp naar ons op. Als het ontwerp nog gemaakt moet worden, helpen wij u graag. Een eigen ontwerp is vaak extra persoonlijk. Vaak worden eigen ontwerpen gemaakt voor een cadeau aan een geliefde. Wij staan u graag bij in dit proces. Niets is mooier dan een echt persoonlijk cadeau overhandigen. Ook voor andere sieraden kunt u ons benaderen.

Een hanger als cadeau

Onze sieraden verpakken wij altijd zorgvuldig. Als u in het bestelproces aangeeft dat de hanger een cadeau is, zullen wij deze met uiterste zorg verpakken. U kunt zelf aangeven voor welke gelegenheid uw sieraden cadeau gegeven gaan worden. Wij zullen er dan voor zorgen dat het cadeau in de juiste verpakking zit.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Hanger van 925 zilver bol.

Hanger van 925 zilver bol.

Hanger van 925 zilver bol.