Zilveren hanger Bekijk groter

Zilveren hanger

5461

Nieuw product

Zilveren hanger

Deze hanger is in onze eigen smederij gemaakt. Op aanvraag ook leverbaar in goud

Meer details

In voorraad

€ 28.93

Meer informatie

Zilveren hanger

Deze hanger is gemaakt van 925 zilver.

De hanger wordt geleverd excl. de afgebeelde slangencollier van 45 cm lang en 1,2 mm dik.

Kenmerken van zilveren hanger

Kenmerken:
Breedte: 18 mm
Lengte: 24 mm
Dikte materiaal: 1 mm
Ontwerp: Remi's Goudmijn

Wat is zilver?

Zilver is een edelmetaal wat in de natuur wordt gevonden. Bij het winnen van zilver, is het zilvererts vaak zwart van kleur. Door bewerking van het zilver wordt zilver wit van kleur.

Om zilver goed te kunnen bewerken wordt koper toegevoegd aan het zilver. Hierdoor is zilver makkelijker te bewerken en steviger in het gebruik. Zilver verkleurt na verloop van tijd. Dit komt door de zuurtegraad van de huid, of door invloeden van buitenaf.

Deze hanger van zilver

Deze zilveren hanger hebben wij ontworpen. Het idee kwam van een paperclip. Zo’n luxe clipje waar belangrijke documenten mee worden samengevoegd. Hier hebben wij zelf een wat speelser effect in verwerkt door wat openingen in de zilveren hanger te maken. Door de openingen is de andere kant van het zilver zichtbaar. Het deel van de hanger dat aan de achterkant zit is mat gemaakt, terwijl de voorkant van de hanger glanzend is. Dit geeft een mooi contrast en laat de hanger goed tot zijn recht komen.

De afmetingen van deze hanger zijn niet heel groot, maar net groot genoeg om goed in het zicht te vallen. Hierdoor loopt u niet opzichtig over straat, maar kunt u deze met een gerust hart iedere dag dragen.

Een ketting voor deze zilveren hanger

Een mooie ketting bij deze zilveren hanger vinden wij het slangen collier. Deze is ook gebruikt op deze afbeelding. Bij een slangencollier van 45 cm valt, om een gemiddelde nek, de hanger net onder het kuiltje van de hals, waar het borstbeen begint. Heeft u een dunne of smalle nek, neem voor deze hanger dan een ketting van 42cm of 40 cm lang. Bij een dikkere nek kan een lengte van 50 cm gebruikt worden. De dikte van het gebruikte collier op de foto is 1,5 mm dik.

 

Mocht u verder nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te contacten.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Zilveren hanger

Zilveren hanger

Zilveren hanger

Deze hanger is in onze eigen smederij gemaakt. Op aanvraag ook leverbaar in goud